Werken bij Achterhoek Service

Wij zoeken een

Service Monteur

Werken binnen een vakkundig, enthousiast en bovenal gezellig team van installateurs en monteurs

Als servicemonteur ga je aan de slag met het (preventief) onderhoud en het verhelpen van storingen aan CV-ketels, CV-installaties en sanitaire installaties in voornamelijk de woning- en utiliteitsbouw. Voor het periodiek meedraaien van een storingsdienst draai jij je hand niet om. Het is mooi meegenomen dat je de installaties zelf in bedrijf kunt stellen en keuren. Lukt dit (nog) niet? Dan leren wij je het!

Wat krijg je van ons

Een werkomgeving waar volop ruimte is voor jouw ideeën. Naast een goed salaris en telefoon staat er een bedrijfswagen voor je klaar. Gevuld met alles wat je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen uitvoeren bij onze klanten. En wil je je graag verder ontwikkelen? Wij ondersteunen graag met –vakgerichte – opleidingen en cursussen.

Wat vragen we van jou

Je bent een servicegerichte monteur met – bij voorkeur – een MBO-diploma richting installatietechniek op zak. Kennis van en ervaring met werktuigbouwkundige installaties is een pre. Je vindt het leuk om je nieuwe (product)kennis snel eigen te maken. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B.

Solliciteren

Bel ons op 088-0315000 

Mail (je cv en motivatie) naar info@achterhoekservice.nl