Werken bij Achterhoek Service

Wij zoeken een

Servicecoördinator

Groei jij met ons mee?

Wij zoeken voor ons jonge dynamische bedrijf Achterhoek Service een servicecoördinator voor 24 tot 38 uur per week. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag in overleg.   

In de functie van servicecoördinator sta je onze klanten te woord via mail en telefoon, stelt de juiste vragen om een storing zo veel als mogelijk op voorhand vast te stellen, je verwerkt de opdrachten, besteld eventueel benodigd materiaal en plant het werk.   

  

Ook ben jij het aanspreekpunt voor de mensen buiten, de schakel tussen binnen en buiten Je luistert goed wat er nodig is om werkzaamheden en proces goed te laten verlopen. Je zorgt ervoor dat monteurs onbezorgd vooruit kunnen. Ook hou je de kennis van het team op niveau door regelmatig cursussen en toolboxmeetings voor de monteurs te organiseren.  

  

Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit: inkoopgesprekken met o.a. leveranciers om condities en bestel processen te verbeteren, verwerkt de interne en externe communicatie en je verwerkt en controleert in de ERP systemen de uren, inkoop en facturatie.   

Wat krijg je van ons

Ben je bereid om aan te pakken en heb je geen 8 tot 5 mentaliteit? Je houdt van uitdagingen en loopt niet weg voor een probleem? Dan bieden wij je vrije werkomgeving waarin je zeer zelfstandig te werk kunt gaan en is er veel ruimte voor jouw inbreng. Daarnaast bieden wij uiteraard een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. En niet te vergeten je komt in een sfeervol en gezellig team te werken. 

Wat vragen we van jou

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur met een technische achtergrond of opleiding. Bent bekend met het werken met diverse automatiseringssystemen. Je bent goed in het plannen en organiseren van je werkzaamheden bent stressbestendig. Je houdt het overzicht en hebt een proactieve (werk)houding. 

Solliciteren

Bel ons op 088-0315000 

Mail (je cv en motivatie) naar info@achterhoekservice.nl tav Jurgen Van Ampting